POSTURA DEL DESPACHO ABOCAM A LAS NOTICIAS DEL AJUNTAMENT DE L’ESCALA EN RELACION A LA SENTENCIA DEL TSJ Y LA ORDEN DE DERRIBO

En relació a la publicació de la noticia al diari EL PUNT AVUI, dimecres dia 9 de maig de 2012, ABOCAM ABOGADOS legal representant de veïns afectats per la concessió de llicencia del c/ del palau 2B de L’Escala exposen:

Que la declaració del Jutjat Contenciós num 1 de Girona, de data 11 d’abril de 2012, en la que es deia que la Sentencia del TSJ estava executada, ha estat apel·lada per aquesta part als efectes de que el TSJ de Catalunya dictamini si és ajustada a dret i si cal o no l’enderrocament.

Que aquesta part va demanar en via administrativa al impugnació de la segona llicencia concedida a la citada parcel·la, així com el compliment de la Sentencia del TSJ de Catalunya, autos que es troben al Jutjat Contenciós administratiu num 1 de Girona.

Que a tenor de les darreres actuacions, els nostres representants estan disposats a interposar les acciones penals que corresponguin per que es depurin responsabilitats.

La superfície de la citada parcel·la, va ser declarada pel tècnic redactor del projecte en el procediment 242/2008 del Jutjat contenciós de Girona num 1, i mai per aquesta part. Que la pròpia Sentencia del TSJ de Catalunya, recull que els metros de la parcel·la són aquells que diu el citat tècnic.

Que ja en procediments anteriors, com el declaració de menor quantia 52/1997 de 1º Instancia num 2 de Figueres, es reconeixia, tant pel Jutjat com per l’anterior propietari i tècnic, els metros que tenia la citada parcel·la, i que no superaven els 500 m2.

Que les Sentencies dictades per Jutges o Tribunals, d’obligat compliment per a les parts, no poden mai ser modificades ni convalidades per un òrgan administratiu.

Que aquesta representació processal, defensa el que la lògica i el criteri demostra: “les parcel·les no creixen en metros per si soles pel pas del temps o de la pluja”.

Más informaciones:

http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/1-territori/6-urbanisme/539016-tornen-a-portar-al-tsjc-el-cas-de-la-casa-a-mig-fer-de-lescala.html

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s